Δραστηριότητες

row 1
Η Ανατολική Αττική είναι ένα μέρος γεμάτο φυσική ομορφιά, εξαιρετικά τοπία και εντυπωσιακή ιστορία. Ένας ολόκληρος πολιτισμός σμιλεύτηκε στους βράχους του και σκαλίστηκε στην πέτρα με τις πιο λαμπρές εκφάνσεις. Και σε ένα τόσο υπέροχο μέρος υπάρχει πάντα κάτι να κάνουμε. Η εξερεύνηση των αξιοθέατων και των τοποθεσιών της ευρύτερης περιοχής είναι ένας υπέροχος τρόπος για να γνωρίσετε την Αττική στην καλύτερη μορφή της. Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτό!

Σχεδόν όλες οι παραλίες που εκτείνονται κατά μήκος της ακτογραμμής προσφέρουν εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε καταδύσεις και ιστιοσανίδα, τζετ-σκι και κωπηλασία. Το κολύμβηση με αναπνευστήρα είναι επίσης δημοφιλές, χάρη στον πλούσιο βυθό και στα κρυστάλλινα νερά, βραβευμένο με Γαλάζια Σημαία για σαφήνεια και διαφάνεια. Αθλήματα στην παραλία, όπως ρακέτες, βόλεϊ και ποδόσφαιρο στην ψιλή άμμο προσελκύουν επίσης ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Οι αγορές γίνονται μια μοναδική, πολύτιμη εμπειρία στο McArthurGlen Designer Outlet στην Αθήνα. Αν θέλετε να βρείτε τις καλύτερες ευκαιρίες και να απολαύσετε διασκέδαση και υπέροχο φαγητό, αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς! Και σε μικρή απόσταση, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο περιμένει μαγικές στιγμές ανακάλυψης ζώων και της ομορφιάς τους. Είναι ένα θέαμα για απαιτητικά μάτια περιτριγυρισμένα από αριστουργήματα της φύσης!
Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Αρτέμιδα και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Απολαύστε τη διαμονή σας στο Seasabelle και εξερευνήστε αυτό το ευλογημένο μέρος, λουσμένο από τον ήλιο και κατακλυσμένο από την ιστορία και τον πολιτισμό!
© 2020 Seasabelle Hotel. All rights reserved.
Site & Web Promotion by overron  |   incom cms  |   web promotion