Κύρια Αξιοθέατα

row 1
Η Αρτέμιδα είναι μια παραθαλάσσια πόλη στο ανατολικό τμήμα της Αττικής. Διαθέτει ιστορία μεγάλης διάρκειας και εύκολη πρόσβαση στην ευρύτερη περιοχή.
Ο ναός της Άρτεμις είναι ίσως το πιο σημαντικό αξιοθέατο, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Seasabelle Hotel στη Βραυρώνα. Ο ναός είναι αφιερωμένος στη θεά του κυνηγιού, Άρτεμις. Η Βραυρώνα ήταν από τις 12 πόλεις της Αττικής που ενοποιήθηκαν υπό τον ξακουστό ηγέτη Θησέα. Ο υγρότοπος ακριβώς δίπλα συνδυάζει μοναδικά το τοπίο και τα σπάνια πουλιά και φυτά με τον αρχαιολογικό χώρο, ενώ έχει ενταχθεί στο Δίκτυο Natura 2000. Στην ευρύτερη περιοχή της Βραυρώνας έχουν παρατηρηθεί 175 είδη πουλιών, ενώ απαντώνται σπάνια είδη φυτών και ζώων καθώς και αξιόλογοι οικότοποι.

Το Αττικό Πάρκο είναι ένα άλλο υπέροχο αξιοθέατο, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία σε παιδιά και ενήλικες να επισκεφθούν ένα μέρος φυσικής ομορφιάς και υπέροχα θαύματα. Ο ζωολογικός κήπος είναι μοντέρνος και άνετος, έχει βραβευτεί πολλές φορές για τις πρωτοβουλίες και τις ειδικές εκδηλώσεις του ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες μπορούν να επισκεφτούν και το Aquapolis ακριβώς δίπλα για δροσερές βουτιές στις πισίνες και όχι μόνο. Όχι μακριά από το Αττικό Πάρκο, οι ταξιδιώτες μπορούν να επισκεφθούν το McArthurGlen της Αθήνας. Τα επώνυμα ρούχα, αξεσουάρ και μια πληθώρα χώρων αναψυχής, μαζί με εστιατόρια και καφετέριες, προσφέρουν μια αγαπημένη εμπειρία αγορών.
Υπέροχες εκκλησίες και παρεκκλήσια, κεντημένες παραλίες, το λιμάνι της Ραφήνας και φυσικά μέρη γεμάτα με πράσινη ευδαιμονία, αυτό πρέπει να περιμένετε από την Αρτέμιδα!
© 2020 Seasabelle Hotel. All rights reserved.
Site & Web Promotion by overron  |   incom cms  |   web promotion