Παραλίες

row 1
Το Seasabelle Hotel βρίσκεται ακριβώς μπροστά στη θάλασσα. Η υπέροχη παραλία της Αρτέμιδας (ή αλλιώς γνωστή ως Λούτσα) είναι μια καλά οργανωμένη παραλία με όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε για μια υπέροχη μέρα στον ήλιο. Μαλακή, μεταξένια άμμος και κρυστάλλινα νερά, ξαπλώστρες και ομπρέλες. Τα νερά είναι αρκετά ρηχά, καθιστώντας την ιδανική παραλία για οικογένειες και ταξιδιώτες με παιδιά. Το beach bar προσφέρει υγιεινά σνακ, παγωμένα κρύα ροφήματα, καφέ και ποτά όλη την ημέρα, για την τέλεια παρέα ανάμεσα στις καταδύσεις σας.

Η παραλία Ιππόκαμπος στη Βραυρώνα βρίσκεται πολύ κοντά, παρέχοντας μια άλλη καταπληκτική παραλία για να απολαύσετε. Το τοπίο είναι παρόμοιο, που σημαίνει ότι υπάρχει ψιλή χρυσή άμμος και το νερό δεν είναι βαθύ. Παρέχονται επίσης εγκαταστάσεις, μαζί με beach βόλεϊ και άλλα αθλήματα στις εγκαταστάσεις. Στη συνέχεια, το Πόρτο Ράφτη είναι μια εξαιρετική επιλογή όταν πρόκειται για κολύμπι και ηλιοθεραπεία. Η Ραφήνα και ο Νέος Βουτζάς, η Νέα Μάκρη και ο Μαραθώνας είναι ιδανικές για καθημερινές εκδρομές.
Έχοντας την Αρτέμιδα ως αφετηρία, μπορείτε εύκολα να εξερευνήσετε τις αμμώδεις παραλίες της Ανατολικής Αττικής ή απλά να χαλαρώσετε στην παραλία της Αρτέμιδας, ακριβώς μπροστά από το προσωπικό σας καταφύγιο ηρεμίας!
© 2020 Seasabelle Hotel. All rights reserved.
Site & Web Promotion by overron  |   incom cms  |   web promotion